Workshop vliegende vogels

WORKSHOP VLIEGENDE VOGELS

Deze tweedaagse workshop is een echte verdiepingsworkshop en daarom bedoeld voor de meer ervaren vogel preparateurs. Tijdens de workshop prepareert u een vliegende vogel. Afhankelijk van beschikbaarheid zullen dit grotere parkietensoorten zijn zoals bijvoorbeeld Halsbandparkieten, Rosella’s, Bergparkieten, Koningsparkieten, enz.

Het doel van de workshop is om inzicht te verkrijgen in de speciale technieken van het prepareren van enerzijds deze vogels, anderzijds met gespreide vleugels. De workshop is een vervolg op onze workshop prepareren van grasparkieten en/of dwergpapegaaien en eventueel de cursus prepareren vogels waarbij de basistechnieken van het prepareren van een vogel met veren reeds getraind zijn.

Tijdens deze workshop wordt aandacht besteed aan de diverse aspecten van het prepareren van vliegende vogels, maar vooral ook aan het pas maken van een kunstlichaam en de constructie van vleugels en poten, het plaatsen en modelleren van ogen, en het juist plaatsen en afwerken van de huid en veren. Vooral aan het laatste zal veel tijd worden besteed zodat het preparaat dan ook daadwerkelijk een natuurgetrouwe uitstraling krijgt.

U prepareert de vogel onder begeleiding van onze vaste vakdocent(en) en mag het preparaat na afloop uiteraard meenemen.

DATA:

Vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2024    

KOSTEN:
€ 360,00 incl. BTW
€ 297,52 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)