Workshop prepareren vossen

WORKSHOP PREPAREREN VOSSEN

Deze driedaagse workshop is bedoeld voor hen die ervaring met het prepareren van (kleine) zoogdieren hebben, en zich nu verder willen ontwikkelen op het gebied van de middelgrote zoogdieren zoals bijvoorbeeld de vos. Tijdens de workshop prepareert u een life size volwassen vos.

Het doel van de workshop is om inzicht te verkrijgen in de verfijnde technieken van het prepareren van vossen. Vossen zijn namelijk niet eenvoudig te prepareren, tenminste wanneer u de vos een zo natuurlijk mogelijke uitstraling wilt geven. Tijdens deze workshop worden staande of lopende houdingen geprepareerd, geen zittende of liggende.

Tijdens deze workshop wordt vooral aandacht besteed aan het passend maken van de PU-vorm, het plaatsen en modelleren van ogen, oren en neus, en het juist plaatsen en afwerken van de huid. U krijgt daarbij vele handigheidjes aangereikt. Ook wordt er aandacht besteed aan het gebruik van kunst neuzen, insteek oren en het postament (basisplank) waar de vos op komt te staan.

Er is maar een beperkt aantal ‘bouwpakketten’ en bijbehorende plaatsen beschikbaar, om die reden werkt u in een kleine groep.

Bij de prijs inbegrepen zijn een gevilde en professioneel gelooide huid van een vos (wintervacht) en alle materialen om het preparaat te kunnen maken.

DATA:
Vrijdag 22 t/m zondag 24 november 2024

KOSTEN:
€ 725,00 incl. BTW
€ 599,17 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)