Workshop prepareren reekalfjes

WORKSHOP PREPAREREN REEKALFJES

Deze tweedaagse workshop is bedoeld voor preparateurs die al wat meer ervaring hebben met het prepareren van zoogdieren. Tijdens de workshop prepareert u een life size reekalfje.

Het doel van de workshop is om inzicht te verkrijgen in de techniek van het wikkelen van de kunstmatige lichaamsdelen en de afwerking van bijvoorbeeld de kop bij het prepareren van reekalfjes.

Tijdens deze workshop wordt aandacht besteed aan het voorbereiden van de huid van het dier (het is al gevild en voor geconserveerd), maar vooral ook aan het maken van een kunstlichaam uit houtwol, het plaatsen en modelleren van ogen, en het juist plaatsen en afwerken van de huid en haren. U krijgt daarbij vele handigheidjes en tips aangereikt.

Dit preparaat wordt vrijstaand geprepareerd, dat wil zeggen zonder postament. Het kan staand op zijn pootjes, maar ook liggend worden geprepareerd.

Bij de prijs inbegrepen zijn een voor geconserveerde huid en alle materialen om het preparaat te kunnen maken. 

Let op: dit betreft een eenmalige workshop met dieren die in de afgelopen jaren door ons verkregen zijn. Ze zijn door derden in de natuur dood gevonden of verkregen via dierenopvangcentra waar ze zijn overleden.

DATA:

Vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2023 (volgeboekt)

KOSTEN:
€ 520,00 incl. BTW
€ 429,75 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)