Workshop prepareren Nandoe kuiken

WORKSHOP PREPAREREN NANDOE KUIKEN

Deze één daagse workshop is bedoeld voor preparateurs die enige ervaring met het prepareren van vogels hebben. Tijdens de workshop prepareert u een life size Nandoe kuiken van ongeveer 1 à 2 weken oud. We werken met in Europa gekweekte vogels. 

Het doel van de workshop is om inzicht te verkrijgen in de verfijnde technieken van het prepareren van deze grotere kuikens met hun specifieke houding en uitstraling.

Tijdens deze workshop wordt aandacht besteed aan alle aspecten van het prepareren van vogels, maar vooral ook aan het maken van een kunstlichaam, het plaatsen en modelleren van ogen, en het juist plaatsen en afwerken van de huid en donsveren. U krijgt daarbij vele handigheidjes en tips aangereikt. Ook wordt er aandacht besteed aan het postament waar het preparaat op komt te staan.

Bij de prijs inbegrepen zijn een kuiken, alle materialen om het preparaat te kunnen maken en een ronde of ovale basisplank voor het postament. U werkt met uw eigen prepareer gereedschappen, neem deze daarom mee!

DATA:
Zaterdag 22 oktober 2022    (gewijzigde datum)                  Nog 2 plaatsen beschikbaar!

KOSTEN:
€ 235,95 incl. BTW
€ 195,00 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)