Workshop prepareren Japanse nachtegaal

WORKSHOP PREPAREREN JAPANSE NACHTEGAAL

Deze eendaagse workshop is een vervolgworkshop en daarom bedoeld voor preparateurs die de basisbeginselen van het villen van vogels en huidconservering onder de knie hebben. 

Tijdens de workshop prepareert u een Japanse nachtegaal. Het betreft bij kwekers overleden vogels.

Het doel van de workshop is om inzicht te verkrijgen in de techniek van het prepareren van kleinere vogels. De workshop is een vervolg op onze workshop prepareren van grasparkieten, putters en/of dwergpapegaaien en eventueel de cursus prepareren vogels waarbij de basistechnieken van het prepareren van een vogel met veren reeds getraind zijn.

Tijdens deze workshop wordt aandacht besteed aan de diverse aspecten van het prepareren van kleinere vogels in het algemeen, maar vooral ook aan het pas maken van een kunstlichaam en de constructie van vleugels en poten, het plaatsen en modelleren van ogen, en het juist plaatsen en afwerken van de huid en veren. Vooral aan het laatste zal veel tijd worden besteed zodat het kleurenpatroon  in de veren ook daadwerkelijk juist komt te liggen en het preparaat een natuurgetrouwe uitstraling krijgt.

U prepareert de vogel onder begeleiding van onze vaste vakdocent(en) en mag het preparaat na afloop uiteraard meenemen.

DATA:

Vrijdag 4 oktober 2024

KOSTEN:
€ 235,00 incl. BTW
€ 194,21 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)