Workshop prepareren Kleine marters

WORKSHOP PREPAREREN KLEINE MARTERS

Deze ééndaagse workshop is bedoeld voor preparateurs die enige ervaring met het prepareren van zoogdieren hebben. Tijdens de workshop prepareert u een life size Hermelijn of Wezel.

Het doel van de workshop is om inzicht te verkrijgen in de basistechnieken van het prepareren van deze speelse martertjes met hun specifieke houding en uitstraling.

Tijdens deze workshop wordt aandacht besteed aan het voorbereiden van de huid van het dier, maar vooral ook aan het maken van een kunstlichaam uit houtwol, het plaatsen en modelleren van ogen, en het juist plaatsen en afwerken van de huid en haren. U krijgt daarbij vele handigheidjes en tips aangereikt. Het preparaat wordt op een standaard postament (net gelakt plankje) geplaatst, maar indien u het bijvoorbeeld op een boomstronk of andersoortig postament wilt plaatsen, mag u dat natuurlijk ook meenemen.

De dieren zijn afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk (pre Brexit) waar ze in het kader van schadebestrijding gedood zijn. Het bezit van preparaten van deze dieren is vrij van bijvoorbeeld vergunningen.

Bij de prijs inbegrepen zijn een marter en alle materialen om het preparaat te kunnen maken.

DATA:
Zaterdag 05 oktober 2024

KOSTEN:
€ 225,00 incl. BTW
€ 185,95 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)