Workshop prepareren Hazenkop

WORKSHOP PREPAREREN HAZENKOP

Voor deze 1-daagse workshop is geen ervaring met het prepareren van zoogdieren nodig. Tijdens de workshop prepareert u een hazen- of konijnenkop. Indien u wenst mag u er een Jackalope, ook wel Knert genoemd, van maken. Dit zijn fictieve, uit meerdere dieren samengestelde preparaten. Kort gezegd is het een konijn of hazenkop met (naar wens) een geweitje en/of slagtanden.

Het doel van de workshop is simpelweg om tijdens een gezellige dag een leuk eigen preparaat te maken. Uiteraard legt de vakdocent van alles uit over technieken, materialen en gereedschappen waardoor u uw creativiteit en fantasie helemaal kan laten gaan!

Bij deze workshop krijgt u een bouwpakket, met onder andere een kunstkop, kunstogen en de voorgeconserveerde kophuid van een haas of konijn. U hoeft dus niet zelf een dier te villen. Met de materialen van het bouwpakket kunt u onder begeleiding de hazenkop of konijnenkop in elkaar zetten.

U kunt zich individueel inschrijven, maar deze workshop is ook bij uitstek geschikt voor groepen tot maximaal 18 personen. Wilt u een groep aanmelden, neem dan s.v.p. contact met ons op.

DATA:
Zaterdag 12 oktober 2024

KOSTEN:
€ 260,00 incl. BTW
€ 214,87 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)