Workshop prepareren Hamster

WORKSHOP PREPAREREN HAMSTER

Deze ééndaagse workshop is bedoeld voor preparateurs die enige ervaring met het prepareren van zoogdieren hebben, bijvoorbeeld als vervolg op onze introductieworkshop prepareren zoogdieren of de workshop prepareren aardeekhoorn. Tijdens de workshop prepareert u een volwassen Hamster.

Het doel van de workshop is om met behulp van een basistechniek in 1 dag een hamster te prepareren.

Tijdens deze workshop wordt aandacht besteed aan het villen en het conserveren van de huid van het dier, het maken van een kunstlichaam, het plaatsen en modelleren van ogen, en het juist plaatsen en afwerken van de huid en vacht. U krijgt daarbij vele handigheidjes en tips aangereikt. Het preparaat wordt op een standaard postament (net gelakt plankje) geplaatst, maar indien u het op een andersoortig postament wilt plaatsen, mag u dat natuurlijk ook meenemen. Let wel op, eventueel meegebracht natuurlijk materiaal zoals bijvoorbeeld hout moet gedroogd en insectenvrij zijn!

Bij de prijs inbegrepen zijn een hamster en alle materialen om het preparaat te kunnen maken. U werkt met uw eigen handgereedschappen, neem die daarom mee.

DATA:
n.n.b.  

KOSTEN:
€ 210,00 incl. BTW
€ 173,55 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)