Workshop prepareren Fazanten

WORKSHOP PREPAREREN FAZANTEN

Deze tweedaagse workshop is bedoeld voor preparateurs die ervaring met het prepareren van vogels hebben. Tijdens de workshop prepareert u een life size volwassen fazantenhaan. We werken met gekweekte fazanten van diverse soorten zoals de Bosfazant, Goudfazant, Lady Amherst fazant, Koningsfazant, Oorfazanten, enzovoort.

Het doel van de workshop is om inzicht te verkrijgen in de verfijnde technieken van het prepareren van deze grotere hoenders met hun specifieke houding en uitstraling.

Tijdens deze workshop wordt aandacht besteed aan alle aspecten van het prepareren van fazanten, maar vooral ook aan het pas maken van een kunstlichaam, het plaatsen en modelleren van ogen, en het juist plaatsen en afwerken van de huid en veren. U krijgt daarbij vele handigheidjes en tips aangereikt. Ook wordt er aandacht besteed aan het postament waar de fazant op komt te staan.

Bij de prijs inbegrepen zijn een volwassen vogel, indien nodig voorzien van gesloten pootring, alle materialen om het preparaat te kunnen maken en een ovale basisplank voor het postament.

DATA:
Zaterdag 21 en zondag 22 januari 2023

KOSTEN:
€ 375,10 incl. BTW
€ 310,00 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)