Workshop prepareren Dwergpapegaaien

WORKSHOP PREPAREREN DWERGPAPEGAAIEN

Deze ééndaagse workshop is bedoeld voor preparateurs die enige ervaring met het prepareren van vogels hebben. Tijdens de workshop prepareert u een Dwergpapegaai, ook wel Agapornis of Love bird genoemd.

Het doel van de workshop is om inzicht te verkrijgen in de basistechnieken van het prepareren van deze vogels. De workshop is een vervolg op onze ‘introductieworkshop prepareren vogels’ waarbij met donskuikens gewerkt wordt, en onze workshop over het prepareren van grasparkieten waarbij volwassen vogels met veren geprepareerd worden.

Tijdens deze workshop wordt aandacht besteed aan de diverse aspecten van het prepareren van middelgrote vogels, maar vooral ook aan het pas maken van een kunstlichaam, het plaatsen en modelleren van ogen, en het juist plaatsen en afwerken van de huid en veren. Vooral aan het laatste zal tijd worden besteed, u krijgt daarbij vele handigheidjes en tips aangereikt. Om op 1 dag tot het goedleggen van veren en de juiste afwerking te komen, is voorkennis van en ervaring met het villen, de huid conserveren en het maken/plaatsen van een kunstlichaam nodig.

U prepareert de vogel onder begeleiding van onze vaste vakdocent(en) en mag het preparaat na afloop uiteraard meenemen.

DATA:

Zaterdag 25 januari 2025

KOSTEN:
€ 235,00 incl. BTW
€ 194,21 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)