Workshop prepareren Bonte kraaien

WORKSHOP PREPAREREN BONTE KRAAIEN

Deze tweedaagse workshop is een verdiepingsworkshop en daarom bedoeld voor (beginnende) preparateurs met enige ervaring in het opzetten van vogels in verenkleed. Tijdens de workshop prepareert u een bonte kraai.

Het doel van de workshop is om ervaring op te doen in het prepareren van wat grotere vogels met behulp van een kant-en-klaar PU kunstlichaam. De moeilijkheidsgraad is gemiddeld, de vogels hebben relatief stevige huiden.

Tijdens deze workshop wordt aandacht besteed aan de diverse aspecten van het prepareren van vogels in het algemeen, maar vooral ook aan het pas maken van het kunstlichaam en de constructie van vleugels en poten, het plaatsen en modelleren van ogen, en het juist plaatsen en afwerken van de huid en veren. Vooral aan het laatste zal veel tijd worden besteed zodat het preparaat dan ook daadwerkelijk een natuurgetrouwe uitstraling krijgt. Wilt u een ‘creatieve look’ in uw preparaat maken, mag dat natuurlijk ook.

Bij de workshop inbegrepen is een standaard postament, d.w.z. een ronde of ovale plank waar de bonte kraai op gemonteerd kan worden. U mag uiteraard ook een eigen postament meebrengen waar u uw vogel op kunt plaatsen.

U prepareert de vogel onder begeleiding van onze vaste vakdocent(en) en mag het preparaat na afloop uiteraard meenemen.

DATA:

Vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2024                          Nog één plek beschikbaar

KOSTEN:
€ 399,00 incl. BTW
€ 329,75 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)