Workshop Introductie prepareren zoogdieren

WORKSHOP INTRODUCTIE PREPAREREN VAN ZOOGDIEREN

Deze 1 daagse workshop is voor iedereen zonder ervaring met prepareren, maar die graag eens wil ervaren hoe het prepareren van een klein zoogdier in zijn werk gaat.

Er wordt gewerkt met kleine zoogdieren (mollen of vergelijkbaar) omdat deze vrij te prepareren zijn. De moeilijkheidsgraad van deze dieren is niet hoog waardoor het mogelijk is om het dier in 1 dag fatsoenlijk opgezet te krijgen.

U leert het dier zelf te villen, hoe de huid schoongemaakt en geconserveerd moet worden, hoe u kunstmatige lichaamsdelen maakt en monteert, hoe u het dier modelleert en de vacht goed legt en hoe het dier op een voetstuk (postament) geplaatst kan worden. Uiteraard mag u het door u opgezette dier na afloop meenemen.

Bij deze workshop ontvangt u een setje basisgereedschappen en onze reader ‘Het prepareren van kleine zoogdieren’ zodat u na afloop alles nog eens na kan lezen en ook zelfstandig aan de slag kunt gaan.

Inschrijving kan individueel door uzelf aan te melden via de knop rechts. U wordt ingeschreven voor de eerstvolgende workshop (zie data rechtsboven).

Wilt u met een groep vrienden, collega’s of anderszins deze workshop volgen zonder anderen, neem dan contact met ons op voor maatwerk. Dit kan al vanaf 5 deelnemers.

Voor meer informatie over deze workshop, klik op de knop ‘Uitgebreide informatie’ hieronder.

DATA:

Vrijdag 17 mei 2024     (nog 3 plaatsen beschikbaar)

Zaterdag 15 juni 2024         (volgeboekt)

KOSTEN:

€ 225,00 incl. BTW
€ 185,95 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)