Workshop airbrush voor preparateurs

WORKSHOP AIRBRUSH VOOR PREPARATEURS

Deze 2 daagse workshop is speciaal bedoeld voor preparateurs die geen of weinig ervaring hebben het afwerken van preparaten, of er meer vanaf willen weten. Tijdens deze workshop wordt dieper ingegaan op het afwerken van postamenten en preparaten. U leert alle basisbeginselen van kleurtechnieken en het gebruik van een airbrush.

Het doel van de workshop is om door middel van verschillende oefeningen u het voorbereiden, gebruik en onderhoud van een airbrush bij te brengen en u zo te laten ervaren welk een fantastisch hulpmiddel een airbrush is. Daarbij hoort natuurlijk ook kleurenleer, begrijpen hoe door het mengen van kleuren de gewenste kleur ontstaat en hoe diepte en schaduwen te verkrijgen zijn. Dag 1 staat dan ook in het kader van de basisbeginselen.

Op de 2e dag wordt het allemaal praktischer. Door middel van 2 voorbereidende oefeningen leert u met de airbrush een postament en een kunstkop van een watervogel (eend, gans of zwaan) op kleur te brengen.

Na de lunch krijgt u een korte uitleg over de beschikbare materialen om een preparaat voor te bereiden, bijvoorbeeld hoe ogen, neuzen, snavels, nagels, enz. met een apoxie op te modelleren. Dit gaat u op 2 of 3 eigen, door u zelf mee gebrachte preparaten doen. Zodra de voorbereidingen gedaan zijn, gaat u uw eigen preparaten op kleur brengen.

Deze workshop vergt daarom een goede voorbereiding van uzelf! Om optimaal gebruik te maken van deze erg leerzame dag moet u enkele preparaten maken en meebrengen van minimaal 1 vogel (liefst 2) en 1 zoogdier. Dat mogen overigens ook oude preparaten zijn die aan een opknapbeurt toe zijn, zo lang ze maar droog zijn.

Er is een beperkt aantal werkplekken beschikbaar, om die reden werkt u in een kleine groep. Hierdoor kunt u net zoveel oefenen en vragen stellen als u wilt.

DATA:

Vrijdag 26 en zaterdag 27 mei 2023

KOSTEN:
€ 393,25 incl. BTW
€ 325,00 excl. BTW

LOCATIE:
Schaarsbergen (Arnhem)