test

  Door het invullen van dit formulier meld ik mij aan voor:  PrivéZakelijk

  Ik heb ervaring met prepareren (ervaring is bij sommige workshops vereist, lees de uitgebreide informatie van de workshop van uw keuze)
  JaNee

  Ik wens mijn inschrijfgeld te voldoen in:
  1 termijn3 termijnen (alleen bij cursussen/workshops vanaf €750, zie voorwaarden)

  Door het plaatsen van uw (digitale) handtekening verklaart u bekend te zijn met de algemene informatie behorende bij deze cursus en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Bos en Fauna.

  U ontvangt na aanmelding een persoonlijke bevestiging van uw inschrijving en eventueel een factuur voor de aanbetaling. Ongeveer 6 weken voor de 1e cursusdag ontvangt u nadere informatie en een factuur om het (restant van het) inschrijfgeld te voldoen. Alle beschikbare informatie over de cursussen kunt u inzien op de betreffende cursuspagina.

  Algemene verordening Gegevensbescherming:
  Bos en Fauna zal uw gegevens opslaan voor verdere verwerking, of om met u in contact te komen. De gegevens worden gepubliceerd op deelnemerslijsten welke uitsluitend verspreid zullen worden onder vakdocenten en bij meerdaagse cursussen eventueel onder medecursisten.
  Ik geef toestemming voor het eenmalig verwerken van mijn gegevens voor deze cursus of workshopIk geef toestemming voor het opslaan van mijn gegevens voor toekomstige communicatie over cursussen en aanbiedingen