Routebeschrijving

Routebeschrijving

Wij zijn gevestigd op het terrein van IPC Groene Ruimte, innovatie en praktijk centrum. Let u op de borden van IPC Groene ruimte op de kruising Koningsweg – Hoenderloseweg. Let ook op het dubbele fietspad wanneer u afslaat!

Adres: Koningsweg 35 – gebouw H, 6816 TG Schaarsbergen (Arnhem)

Openingstijden: Vanwege de aard van ons werk zijn wij niet altijd beschikbaar, ook werken wij regelmatig op andere locaties. Om die reden is het noodzakelijk om een afspraak te maken voordat u langs komst. Dat kan van dinsdag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Buiten deze tijden of in het weekend is de toegangspoort van het bedrijventerrein automatisch gesloten.

Wij hebben geen bel. Gelieve niet aan te bellen bij IPC of de (niet-bewoonde) beheerderswoning!

Routebeschrijving vanuit noord Nederland:

A50 Zwolle – Arnhem. Afslag 21 (Schaarsbergen), einde afrit linksaf richting Otterlo. Dit is de Koningsweg (N311). Rechtdoor, na het 2e wildrooster op de kruising met de Hoenderloseweg linksaf.

Let op: op dit stukje weg vinden erg veel aanrijdingen met wild plaats, vooral in de schemering, maar ook regelmatig gewoon overdag. U mag 60 km/u rijden, maar tot 50 km/u heeft een overstekend dier meestal nog voldoende reactietijd om weg te springen. Rijdt rustig!

Routebeschrijving vanuit oost Nederland:

A12 richting Arnhem. Afslag 26 (Arnhem-noord), direct nogmaals de afslag (niet de A50 richting Apeldoorn op!). Einde afrit rechtsaf, rechtdoor de Apeldoornseweg (N784) volgen. Na ± 2½ km linksaf, dit is de Koningsweg (N311). Rechtdoor, na ± 2 km op de kruising met de Hoenderloseweg linksaf.

Routebeschrijving vanuit west Nederland:

A12 richting Arnhem. Afslag 25 (Oosterbeek), einde afrit rechtsaf richting Arnhem. Dit is de Amsterdamseweg (N224). Na 1,4 km linksaf de Koningsweg (N310) op richting Otterlo. Na 2,3 km rechtsaf de Koningsweg (nu N311) op richting Terlet. Na 2,5 km rechtdoor over de rotonde (bij Pannenkoekenhuis Den Strooper). Sla op de 3e kruising (Koningsweg – Hoenderloseweg, na ± 2800 m) rechtsaf.

Routebeschrijving vanuit zuid Nederland:

Zie route west Nederland of:

A50 Nijmegen richting Apeldoorn. Bij knooppunt Grijsoord de A12 op richting Utrecht! Na 1,9 km, neem afslag 25 (Oosterbeek). Einde afrit linksaf richting Arnhem. Zie verder route vanuit west Nederland.

Binnen de poort:

Zodra u door de poort bent, houdt u rechts de weg aan. Rijdt voorbij de bushalte (keerpunt lijnbus) en het witte gebouw A van IPC. Na ± 100 meter rijdt u door een 2e poort langs de beheerderswoning. Rijdt de parkeerplaats en open loods voorbij, dan linksaf. Gebouw H ligt dan voor u, rechtsachter het gebouw bevindt zich (gratis) parkeerruimte en de ingang.

Openbaar vervoer:

Zie www.9292ov.nl, lijndiensten vanaf Arnhem centraal, eindbestemming Koningsweg 35 te Arnhem. De eindhalte ‘IPC’ ligt op het terrein bij gebouw A. In bepaalde perioden rijden er op zaterdag geen of minder lijnbussen!