Prepareerwinkel

PREPAREERWINKEL

In onze opleidingslocatie zijn ook het magazijn en de winkel van onze webwinkel gevestigd. Prepareerwinkel.nl is een digitale supermarkt voor preparateurs, faunabeheerders, vissers en kunstenaars welke met dierlijke materialen werken.

Wij bieden een zeer ruim assortiment kunstogen aan, maar ook looistoffen, gereedschappen en machines, kunstlichamen, materialen voor postament bouw, muurplanken en accessoires voor jachttrofeeën, literatuur, enzovoort. U vind er vast iets van uw gading!

Openingstijden

Wilt u langs komen om producten af te halen, te bekijken, of om er advies over te krijgen? Dat kan, maar uitsluitend op afspraak. Zonder afspraak kunnen wij niet garanderen dat er iemand beschikbaar voor u is omdat er tegelijkertijd cursussen kunnen worden gegeven, en wij regelmatig ook onderweg zijn om de benodigde materialen en dieren te verzamelen. Maak daarom altijd eerst een afspraak.

Verzenden orders

De webshop is vanzelfsprekend 24 uur per dag open. Geplaatste bestellingen worden z.s.m. verzonden, afhankelijk van de beschikbare voorraad op dat moment. Wij verzenden op maandag, woensdag en vrijdag, de pakketten worden rond 15.00 uur door de pakketdienst bij ons opgehaald. Over het algemeen kunnen wij orders geplaatst voor 14.00 uur op een verzenddag nog verwerken.

Prepareerwinkel.nl, dé winkel voor het maken van preparaten, jachttrofeeën en decoratie!

Bezoek onze webshop!