Cursussen vogels

Cursussen vogels

Op deze pagina vindt u onze cursussen en workshops met het algemene thema ‘vogels’. Ons aanbod varieert regelmatig omdat het afhankelijk is van het aanbod van te prepareren dieren.

We maken onderscheid in life-size preparaten en trofeekoppen. Life-size preparaten zijn preparaten waarbij de gehele vogel wordt geprepareerd, bij trofeekoppen (ook wel shouldermounts of kop-schouderpreparaten genoemd) worden een deel van de borst, nek en kop geprepareerd.

Tenzij anders vermeld, worden alle vogels met gesloten vleugels geprepareerd. Een vliegende houding vergt andere technieken en materialen, om die reden hebben wij daar speciale workshops voor.

In het menu links vindt u alle cursussen en workshops welke wij op dit moment aanbieden en waarvoor u zich kunt aanmelden.

Algemeen advies: om het meeste rendement van uw cursus of workshop te krijgen, stap niet te hoog in. Let op onze adviezen m.b.t. voorkennis. U vindt deze bij elke cursus of workshop in de uitgebreide informatie rechts onder in de balk.

Leuke cursus of workshop gevonden? Meldt u zich dan aan via de knop rechts. Toch nog vragen? Stel ze via email: .

Leren prepareren?

Meldt u zich dan aan door op de knop ‘aanmelden’ te klikken, kies de gewenste cursus of workshop en vul uw gegevens in.