Contact

CONTACT

Bos en Fauna B.V.
Koningsweg 35 – gebouw H
6816 TG Schaarsbergen (NL)

Telefoon
+31 (0)6 – 208 803 95 – tussen 09.00 en 17.00 uur
(dinsdag t/m vrijdag, cursusmomenten uitgezonderd)

(Cursus) administratie
Willemijn Vos (bij voorkeur via email)

Websites
www.bosenfauna.nl
www.veluwsprepareeratelier.nl
www.lerenprepareren.nl

Webshop
www.prepareerwinkel.nl

E-mail

    Volg ons op Facebook!

IBAN-nr NL62RABO0110498526
BIC-code RABONL2U

KvK nummer 85968749
BTW-nr. NL863809972B01

Prepareerwinkel.nl, Leren prepareren, Veluws Prepareer Atelier en Bos en Fauna zijn officiële handelsnamen gevestigd onder Bos en Fauna B.V.

  Middels dit contactformulier kunt u uw vraag stellen

  Algemene verordening Gegevensbescherming:
  Bos en Fauna zal uw gegevens opslaan voor verdere verwerking, of om met u in contact te komen. De gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden.
  Ik geef toestemming voor het eenmalig verwerken van mijn gegevensIk geef toestemming voor het opslaan van mijn gegevens voor toekomstige communicatie over cursussen en aanbiedingen

  OPENINGSTIJDEN

  Onze openingstijden variëren door het seizoen heen, afhankelijk van schoolvakanties. De actuele openingstijden staan onderaan deze pagina vermeld.

  Omdat wij veel cursussen verzorgen, vooral in de weekenden, verzoeken wij u altijd een afspraak te maken voordat u langs wilt komen. Het komt voor dat er op ‘gewone’ werkdagen niemand in Schaarsbergen aanwezig is om u te ontvangen! Dat geldt ook voor zaterdagen, wij zijn alleen op cursusdagen aanwezig en moeten dan wel beschikbaar zijn om u te kunnen ontvangen. 

  Het bedrijvencomplex waar wij gevestigd zijn, is van maandag t/m vrijdag toegankelijk tussen 09.00 en 17.00 uur. Buiten openingstijden is het terrein afgesloten middels een automatische poort en kunt u het terrein niet op.

  ROUTEBESCHRIJVING

  Het bezoekadres van Bos en Fauna B.V. is Koningsweg 35 te Schaarsbergen, bij Arnhem. Wij zijn gehuisvest in gebouw H achter op het bedrijventerrein IPC Groene ruimte.

  Belt u s.v.p. vooraf voor een afspraak.

  Voor een routebeschrijving klikt u in de afbeelding hierboven, of hier voor een uitgebreide beschrijving.